Publicatii de specialitate

Incepand cu anul 2013 piata romaneasca de publicatii tiparite s-a imbogatit cu prima revista destinata domeniului de piscine, saune, spa – revista Spa Magazin.
Nu este o publicatie pe care sa o gasiti la chiosc, ci este distribuita direct catre arhitecti, peisagisti, centre wellness, hoteluri si pensiuni, etc. Dar cei interesati o pot “rasfoi” si on-line pe http://www.spamagazin.ro/.
Planul echipei redactionale este promovarea unitatilor Spa/wellness si balneare realizate, amenajate si operate cu responsabilitate la standarde cat mai ridicate, a materialelor si solutiilor constructive de calitate, in general a profesionalismului in tot ceea ce inseamna un concept de nivel european.
APPW isi pune intreaga experienta la dispozitia acestei reviste, colaborand numar de numar cu redactia Spa Magazin pe diverse articole de interes general. De asemenea am inceput o cooperare de drum lung, pe proiectul concursului nostru de piscine ” Premiile APPW”.
Un portal destinat cu precadere utilizatorului final, dar nu numai, este si www.desprespa.ro . Pe langa oferte de servicii, noutati, locatii sau destinatii spa veti gasi si o sectiune adresata producatorilor si distribuitorilor de echipamente.
Mai jos v-am pregatit o lista de reviste si / sau site-uri specializate pentru piscina, spa, si sauna din principalele tari europene cu traditie indelungata in acest domeniu.

In limba engleza:

http://www.eurospapoolnews.com

http://www.swimmingpoolnews.co.uk/

http://www.whatpoolandhottubmag.co.uk/

http://www.ispe.co.uk/publications.asp

In limba franceza:

http://www.ambiance-piscines.fr/

http://www.cote-piscine-mag.com/

http://www.piscines-et-spas-magazine.fr/

http://www.piscinespa.com/

In germana:

http://www.pool-magazin.com/

http://www.baufachinformation.de/publikationen.jsp?s=Schwimmbad 

In spaniola:

http://www.revistapiscinas.com/

In italiana:

http://www.piscineoggi.it

http://www.ilcampo.it/konakart/Welcome.do

In greaca:

http://www.pool-about.gr/

In portugheza:

http://www.ambientepiscinas.com/
      Daca reprezentati o publicatie si ati dori sa apareti la aceasta rubrica, sau daca cunoasteti publicatii interesante pe domeniu, va rugam sa ne contactati la office@appw.ro