Beneficii membership

Cresterea afacerii

In fiecare zi clienti din toata tara au la dispozitie, pe site-ul www.appw.ro, motorul nostru de cautare Gaseste Membru APPW, de unde va pot afla datele de contact pentru a le fi parteneri in diferitele proiecte de constructie de piscine si spatii wellness.

Pe adresa de e-mail a asociatiei primim cereri de oferta care sunt distribuite tuturor membrilor.

Credibilitate si prestigiu prin apartenenta la o organizatie profesionala

Apartenenta la APPW inseamna un plus de imagine in cartea de vizita, o crestere a credibilitatii in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si seriozitatea profesionala precum si un spor de incredere din partea clientilor.

Din 2013 APPW este membra EUSA, marcand astfel si recunoastere internationala.

Promovare

APPW distribuie unei baze de date de potentiali consumatori (hoteluri, centre de agrement, centre de wellness, cluburi sportive, baze de tratament, arhitecti) un catalog in format electronic in care ii prezinta pe fiecare dintre membrii .

Membership-ul va asigura un mijloc de promovare colectiva prin distribuirea, catre piata potentiala expusa mai sus, a newsletterelor si diverselor informari menite sa va mentina in atentia celor interesati.

Totodata membership-ul va pune la dispozitie si un mijloc de promovare individuala, ca specialisti – posibilitatea de a posta pe site-ul asociatiei articole de specialitate sau articole despre lucrari deosebite construite de dumneavoastra.

Ca membru APPW  va este oferita posibilitatea de a va face cunoscuti, o data in plus, mediului de specialitate si consumatorilor prin participarea ca expozant sau speaker la evenimentele proprii (B2B, B2C, conferinte, seminarii).

De asemenea prin participare APPW la targurile nationale de profil ( Ambient EXPO) sunteti inca o data reprezentat, fiind promovat catre potentialii clienti ce se opresc la standul asociatiei.

In afara de cererile de oferte primite cu ocazia targurilor, primim si pe adresa asociatiei solicitari, care se distribuie exact asa cum se primesc, catre toti membrii, fara nicio favorizare.

Accesare servicii oferite de terti

APPW este membru colectiv al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Ca urmare a acestui fapt aveti acces la licitatii straine ( transmise prin intermediul CCIB), informari pe diverse teme, cursuri gratuite sau cu reduceri in diverse domenii, invitatii in misiuni economice, invitatii la B2B organizate la nivel de camere de comert, participarea la sondaje ale mediului de afaceri si altele.

In plus devenind membru APPW, veti putea accesa niste servicii cu tarife negociate pentru grup, cum ar fi : fotograf, reclama in reviste, avocat, constructor (partea de rezistenta/ betoane).

Discounturi la serviciile oferite de APPW

La evenimentele asociatiei, care au prevazute taxe si la care au acces si firme non-membre, membrii beneficiaza de discounturi comerciale.

Statutul de colaborator la emiterea de norme nationale sau europene

Va puteti implica activ in proiectele APPW ce vizeaza modificarea legislatiei existente la nivel national sau elaborarea de acte normative noi in ceea ce priveste constructia de piscine si calitate a apei din piscine pe sectorul public.

Asociatia este membra ASRO, iar ori de cate ori standardele europene existente se revizuiesc sau unele noi se elaboreaza, CEN ( Comisia europeana de standardizare) solicita votul si comentariile/propunerile fiecarui organism national de standardizare.

In plus, APPW este si membru EUSA – fapt ce ii ofera inca un canal de a participa la emiterea sau revizuirea de standarde europene.

*Ca membru aveti acces la biblioteca cu standarde si norme in vigoare a asociatiei.

Informare si instruire

Participati la intalniri cu membrii APPW , la care se pot aborda varii subiecte legate de profesia noastra, de probleme tehnice intalnite, de diverse informatii din piata.

In cazul unor divergente intre membri, primul mediator  va fi asociatia.

Prin contributia tuturor, am redactat o Lista a clientilor litigiosi , pentru a ajuta membrii fie sa se fereasca de ei, fie sa incerce o colaborare luandu-si niste masuri de siguranta adecvate.

Retea de comunicare si schimb de cunostinte

Si l-am pus ultimul, desi nu este cel din urma beneficiu – asociatia este o platforma de dialog si de colaborare intre membri. Cand cineva are nevoie urgenta de vre-un produs, cand cineva doreste sa-si faca cunoscut vre-un echipament sau serviciu, cand cineva doreste sa fie ajutat cu un client pe care din diverse motive nu-l poate servi, cere mai intai ajutor membrilor.

Cum va puteti alatura noua? E simplu, contactati-ne la office@appw.ro