Oferte

Roboti de piscina de la doua mari companii internationale

3G SPORT – IP
Str.Balantei nr.36A, sat Petresti ()
Corbeanca, Ilfov
Tel: 004 021 312 44 13
Fax: 004 021 310 80 61
Website: http://www.3gsport.ro
Noutati absolute ale anului 2012 pentru o curatare performanta a piscinei. Atat  Zodiac cat si Maytronics, doi dintre liderii mondiali in domeniul echipamentelor pentru piscine, apar cu noi imbunatatiri la gamele lor de roboti de piscina.     Maytronics apare cu noua gama Zenit , pe cand Zodiac lanseaza MX8.Zodiac MX8 reprezinta noua generatie de aspiratoare cu putere de aspirare si arie de acoperire optimizate.

Aspiratorul este potrivit pentru piscine cu dimensiuni de pana la 12×6 m, cu un fund plat sau panta lina si cu acoperirea suprafetei cu PVC, mozaic vitrat sau beton vopsit. Curata fundul si peretii bazinului.
Caracteristici:
– Sistem de navigare preprogramat XDRIVE
– Transmisie prin senile dintate
– Echipat cu tuburi noi cu sistem de blocare prin rasucire, pentru a face mai usoara cuplarea aspiratorului
– Lungimea tubului: 12 m in sectiuni de 1 m fiecare.
– Instalare la skimmer prin mufa periei
– Necesita o pompa de 0,5 KW pentru o functionare corecta
– Durata unui ciclu de curatare : 5 ore cu posibilitate de impartire in doua cicluri a cate 2,5 ore fiecare.

Zodiac G2 este un aspirator care functioneaza prin cuplarea la sistemul de filtrare al bazinului.
Echipat cu sistem antiblocare la colturi sau intre fundul bazinului si scari. Folosit la curatarea fundului si peretilor piscinelor de pâna la 110 metri cubi de apa, cu un fund plat sau cu panta usoara. Caracteristici:
– Instalarea la skimmer in mufa periei
– Sistem de operare diafragma
– Durata ciclului de curatare: 6 ore cu posibilitatea de impartire in 3 cicluri a cate 2 ore fiecare
– Necesita o pompa de 0,5 kW pentru o functionare corecta
– Lungimea furtunului de aspirare: 12 m
Noua serie de aspiratoare de la Maytronics, gandite pentru piscinele rezidentiale, sunt dotate cu dispozitive noi care imbunatatesc functionarea, luand in considerare chiar si economisirea de energie electrica.
Noua gama contine trei modele :
•Zenit 10 pentru curatarea fundului piscinei;
•Zenit 20 pentru curatarea fundului si peretilor piscinei;
•Zenit 30 pentru curatarea fundului si peretilor, cu telecomanda, care va permite sa alegeti durata si tipul ciclului de curatare.

Aspiratoarele au un sistem antirasucire a cablului. Sunt dotate cu un software ce scaneaza piscina pentru a se deplasa in modul cel mai performant. Au un sistem de filtrare cu cartus detasabil aflat in partea superioara. Seria este dotata cu un set de doua cartuse unul cu un grad de curatare mai bland, pentru primele cicluri ale sezonului si altul cu o putere crescuta de retinere pentru piscinele deja folosite.
Pentru a evita ca murdaria sa cada in apa la sfarsitul ciclului de curatare s-au instalat doua supape care favorizeaza o golire rapida atanci cand este scos din apa.
Modelele 20 si 30 au instalata central o a treia perie. Aceasta perie se roteste cu o viteza dubla fata de cele de tractiune si permite o adevarata curatare mecanica a fundului si peretilor piscinei.

Pentru mai multe amanunte contactati-ne direct.

Echipa 3G Sport.