Oferte

Echipamente generare valuri WAVE BALL

AQUA THERM CO SRL Membru fondator
Str. Vladislav Voievod Nr. 20-22, in incinta STELA SA ()
Bucuresti, Bucuresti
Tel: 004 021 211 59 50
Fax: 021 211 98 07
Website: http://www.aquatherm.ro

Aqua Therm Co asigura proiectarea, furnizarea, asistenta tehnica la instalare si efectueaza punerea in functiune pentru echipamente pentru generarea valurilor artificiale produse de WOW Company Belgia. In lucrarile efectuate atractia bazinului cu valuri a fost deosebit de mare in comparatie cu bazinele linistite din cadrul aceluiasi complex acvatic.

Wave Ball sau sfera generatoare de valuri face parte din echipamentele pentru piscine, care prin efectul realizat, sunt foarte apreciate de catre publicul de orice varsta.

Wave Ball este o sfera de poliester, plutitoare pe apa, care genereaza valuri artificiale mod controlat, de tip stationar – oscileaza in acelasi loc din piscina. Mai multe programe sunt disponibile: de la modul cel mai lent – pentru relaxare – la modul cel mai agitat – pentru a permite amatorilor de adrenalina sa se bucure de catarare pe sfera pentru un rodeo acvatic interesant.

Wave Ball este un element fantastic in cadrul unui complex acvatic, care creste popularitatea bazinelor de inot echipate cu acest sistem (intre 30% si 50% din public viziteaza piscinele pentru sfera si valurile generate de ea).
Aceste sfere generatoare de valuri poate fi personalizate, integrate in bazin existente sau sa dea potential unui nou bazin special conceput pentru aceasta, de exemplu, utilizand recomandarile si consultanta noastra.

Avantajele acestui sistem de generare de valuri fata de sistemele clasice sunt nenumarate:

* Wave Ball creeaza valuri in piscine fara investitii in infrastructuri grele ?i scumpe
* Wave Ball genereaza diferite tipuri si inaltimi ale valurilor în conformitate cu forma si dimensiunile piscinei (pana la 1m inaltime)
* Wave Ball este usor de operat
* Wave Ball nu are nevoie de intretinere speciala
* Wave Ball se adapteaza la toate tipurile de piscine
* Wave Ball nu consuma multa energie electrica (mai putin de 4kW pentru modelul cel mai mare)
* Wave Ball sunt economice din punct de vedere al instalarii, utilizarii si intretinerii
* Wave Ball sunt alimentate prin transformator (furnizat impreuna cu sfera) la 3 x 12V CA pentru siguranta utilizatorilor.
* Tabloul electric si transformatorul nu necesita camera tehnica speciala.

Principiul de functionare

Faza 1: valuri mici sunt create de sfera generatoare
Faza 2: valurile sunt amplificate de fiecare miscare a sferei generatoare
Faza 3: valurile sunt raspandite catre peretii piscinei, sunt reflectate si se amplifica prin rezonanta

Modelele Wave Ball:

Aveti posibilitatea de a alege intre 5 modele de generatoare Wave Ball: W105, W130, W150, W165 si W180, pentru piscine cu suprafete intre 100 m2 si 1000m2.
Fiecare model este furnizat in doua versiuni, F sau FL – reprezinta puteri diferite ale mecanismului de balansare.
Consultanta noastra examineaza proiectul si decide impreuna cu proiectantul care este cel mai bun model pentru aplicatia dumneavoastra. Fiecare sfera poate fi personalizata prin culorile din gama RAL sau logo-ul alese la comanda acesteia.
Wave Ball este ideala pentru instalarea in bazine noi sau existente, parcuri si centre acvatice, centre de wellness, centre de pregatire salvamari si scafandri, acvarii, chiar si pentru fantani arteziene.
Pentru variante constructive, dimensionare si detalii contactati specialistii Aqua Therm Co.

Va dorim o zi insorita.
Cu stima,
Echipa Aqua Therm Co.