Membru fondator

POOL CONTROL SRL

Adresa: Str. Sportului nr. 22 (410175), ORADEA, jud. Bihor
Tel: 004 025 945 73 28
Fax: 025 945 73 28
Email: office@poolcontrol.ro
Website: http://www.poolcontrol.ro

Societatea comerciala Pool Control SRL a fost înfiintata în anul 2000, de catre societatea maghiara Poolcontroll Kft. La scurt timp, Pool Control a devenit una dintre cele mai bine cotate firme constructoare de piscine din tara.

Momentan societatea POOL CONTROL S.R.L. ofera urmatoarele servicii beneficiarilor din toata tara: consultanta de specialitate si proiectare in domeniul constructiei piscinelor, constructia piscinelor din polipropilena si din beton, placate cu mozaic de sticla, dotari cu sisteme de recirculare-filtrare a apei, elemente de hidromasaj si vizuale, jocuri de apa, etc, pentru orice tip de piscine.

Totodata firma comercializeaza si instaleaza panouri solare de inalta calitate atat pentru pentru uz public cat si pentru uz familiar. De la inceperea activitatii de constructii piscine, societatea noastra participa, in mod regulat la targurile si expozitiile de specialitate organizate de catre ROMEXPO, EXPO VARADINUM si CAMEX. Totodata specialistii nostrii participa anual la cursurile de specializare si la prezentarea noilor produse in domeniu organizate de firmele partenere. Sistemele de recirculare-filtrare, sistemele de tratare a apei si de hidromasaj corespund atat standardelor si prescriptiilor romanesti, cat si celor ale Uniunii Europene.

Ca o activitate conexa a constructiei de piscine din polipropilena este confectionarea recipientilor, rezervoarelor si cuvelor pentru lichide alimentare, acizi, etc, precum si a foselor septice vidajabile sau a caminelor pentru apometre.