Mesajul Presedintelui

Ideea de a infiinta o asociatie profesionala pentru firmele care activeaza in domeniul piscine si wellness a aparut acum cativa ani, dar a fost concretizata doar cu cateva luni in urma. Situatia economica dificila si problemele comune cu care ne-am confruntat au fost motorul acestei hotarari.

APPW – Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness – promoveaza companiile membre catre potentialii clienti beneficiari ai lucrarilor noastre, dar si catre birourile de arhitectectura respectiv de proiectare sau furnizori.

      Dorim sa devenim o “ voce a industriei” care sa fie auzita si ascultata. Scopul nostru este ca APPW sa fie un loc unde media sau consumatorii isi gasesc informatiile de care au nevoie sau partenerii pe care ii cauta si ne-am propus sa fim un sprijin pentru companiile care activeaza in domeniu.

Esenta acestei asociatii este dovada de respect si de apreciere fata de consumatorii nostri, dar si fata de partenerii si furnizorii nostri, la al caror succes ne simtim datori si mandri sa contribuim prin calitatea serviciilor si produselor oferite.

In scurta perioada de la infiintarea APPW am reusit sa promovam asociatia la nivel international in publicatia on–line de specialitate: www.eurospapoolnews.com si ca urmare producatori din strainatate ne-au contactat. In prezent, facem demersurile pentru a adera la EUSA – asociatie europeana de profil. De asemenea, pentru a creste vizibilitatea membrilor APPW atat la nivel national cat si international am realizat materiale de prezentare a acestora.

Ca asociatie profesionala suntem devotati membrilor nostri si ne dorim ca sa mentinem ramura noastra activa si prospera. Suntem la inceput de drum si probabil vom face greseli, insa implicarea tuturor va face ca organizatia noastra sa creasca si sa devina puternica si credibila.

Cu prietenie,

Cristina Grigorescu
Presedinte onorific APPW