Premiile EUSA pentru industria europeana de piscine si spa

When:
24 October 2013 – 25 October 2013 all-day
2013-10-24T00:00:00+03:00
2013-10-26T00:00:00+03:00
Where:
Targului International pentru Piscine, Saune si Ambient Acvatic Aquanale
Cologne
Germany
Contact:
Uniunea Europeana a Asociatiilor de Piscine si Spa

Premiile EUSA pentru industria europeana de piscine si spa

Primele premii EUSA ( Uniunea Europeana a Asociatiilor de Piscine si Spa ) au fost decernate pe 24 Octombrie la Köln, cu ocazia Targului International pentru Piscine, Saune si Ambient Acvatic Aquanale, anuntand cei 9 castigatori ai concursului.
EUSA reprezinta peste 2000 de firme de piscine si spa din intreaga Europa. Competitia a fost stransa intre firmele participante. Jurizarea a fost facuta de profesionisti din aceasta industrie, care au reprezentat toate cele 12 tari membre EUSA.
Lucrarile de exceptie, realizarile deosebite au facut ca decizia juriului sa nu fie una usor de luat, castigatorii concursului EUSA asigurandu-si un binemeritat loc printre liderii anului 2013 din domeniu.
Premiile au fost acordate pentru trei categorii dupa cum urmeaza:
Categoria A – Piscine exterioare rezidentiale
Locul 1 : CARRE BLEU INTERNATIONAL, Franta
Locul 2: GUANSA SPORT, Spania,
Locul 3: BERGMANN SCHWIMMBADBAU GmbH, Germania,
Categoria B – Piscine interioare rezidentiale
Locul 1: SSF SCHWIMMBAD GmbH , Germania
Locul 2: SCHWIMMBADBAU GmbH, Germania
Locul 3: SSF SCHWIMMBAD GmbH , Germania,
Categoria C – Spa-uri / Hot Tub-uri rezidentiale
Locul 1: B.P.A. spol.s.r.o. , Slovacia,
Locul 2: HARRIS POOLS&LEISURE Ltd ,Anglia,
Locul 3: KELDERS , Franta,
Acest concurs este primul eveniment la scara europeana organizat de EUSA, reusind sa aduca in prim plan cele mai bune exemple de constructie, design si inovatie din industria de agrement acvatic familial.
Fondata in 2006, EUSA isi are sediul la Bruxelles si este condusa de Presedintele John Scott (reprezentant BSPF – Federatia Britanica de Piscine ). Obiectivul EUSA il constituie strangerea relatiilor dintre asociatiile nationale si sprijinirea activitatii acestora, fiind vocea tuturor celor care lucreaza in industrie din Europa. EUSA se implica activ in elaborarea standardelor Europene pentru piscine si spa-uri.

Referitor la concursul care tocmai s-a incheiat, Cristina Grigorescu, Presedinta Asociatiei Patronala pentru Piscine si Wellness din Romania comenteaza:
“Membra in EUSA din aprilie 2013, APPW a avut onoarea de a fi invitata sa participe la jurizarea lucrarilor inscrise in concurs si la ceremonia de premiere, care s-a desfasurat ieri seara, intr-un cadru festiv, la Köln.
Lista scurta a cuprins 71 proiecte, impartite in cele trei categorii. Au fost prezentate realizari deosebite care s-au remarcat prin inovatie, creativitate si executie de exceptie.
Lucrarile premiate subliniaza inca o data importanta promovarii la nivel european a liderilor din industrie. Este un bun prilej sa multiplicam bunele practici si sa demaram si in Romania un concurs pentru piscine adresat membrilor APPW. Consideram ca acest concurs stimuleaza constructorii de piscine sa realizeze proiecte deosebite.”

Lucrarile castigatoare le puteti vedea pe: http://www.flickr.com/photos/105801336@N05/sets/72157636901145505/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *