Conventia de Afaceri pentru Piscine si Wellness ajunsa la a 4-a editie

When:
4 March 2015 – 5 March 2015 all-day
2015-03-04T00:00:00+02:00
2015-03-06T00:00:00+02:00
Where:
Sediul APPW
Contact:

La inceputul lunii martie, pe 4 si 5, asociatia noastra a organizat , dupa cum deja ne-am obisnuit, o noua editie a Conventiei de afaceri pentru piscine si wellness. Anul acesta am dorit sa-i dam noi valente si spunem noi ca am si reusit. Am mers cu un pas mai departe fata de editiile anterioare si am combinat sectiunea de Business-to-business cu o sectiune de Conferinta. Tema Conferintei a fost una generala “ Piscina in Romania”, iar prin prezentarile facute de speakerii nostri am abordat varii aspecte din acest domeniu.
In completarea unor subiecte strict legate de produsele furnizate de fiecare dintre producatorii europeni prezenti, am adus in atentia publicului participant viziunea asupra apei si a integrarii conceptului din punct de vedere arhitectural, notiunea complexa de centru spa si care este locul unei piscine in acest tot, legislatia in domeniu si schimbari propuse de APPW, argumentarea avantajelor in favoarea carora se inclina balanta cost – beneficii intr-un proiect de tip aqua-park.
Conferinta a vizat sa creeze o platforma interactiva de comunicare între specialistii implicati în domeniul nostru, adresându-se, prin subiectele abordate, unei game largi de participanti. Am dorit sa oferim tuturor celor ce activeaza în acest sector special, oportunitatea de a se întâlni, de a afla informatii importante, de a-si împartasi preocuparile, de a face schimb de pareri, de a gasi solutii.
Ne-au facut placerea sa raspunda pozitiv invitatiei noastre de a impartasi din experienta sau cunostintele dumnealor, Dna Conf. Dr.Arh. Cerasella Craciun – Prodecan Facultatea de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “ Ion Mincu” – un colaborator mai vechi al proiectelor noastre – si Dna Liliana Paraipan, consultant si operator Spa&Wellness, SpaBusiness.ro & Mondo Spa Consulting.
In ceea ce priveste sectiunea de business-to-business, acesta este motorul principal al initiativei noastre. Intrucat pe piata romanesca toate produsele – elementele de piscina, echipamentele necesare functionarii, echipamentele si produsele folosite in tratarea si întretinerea apei – se importa, asociatia a creat aceasta platforma de intalnire a specialistilor interni si externi din domeniul piscinelor si wellness-ului, un loc de dezvoltare a unor noi parteneriate.
In primul rand manifestarea a dat ocazia unor producatori straini sa ia contact cu firme romanesti interesate sa le cunoasca mai îndeaproape produsele si sa stabileasca noi relatii comerciale. In plus a oferit o oportunitate si membrilor APPW de a-si prezenta produsele si serviciile catre alte firme din sectorul nostru de activitate interesate de colaborare.
Prin astfel de manifestari APPW doreste sa trezeasca cat mai multor firme constructoare de piscine interesul de a comunica într-un cadru special si sa cristalizeze în jurul ei o breasla care ar trebui sa actioneze la unison în vederea eliminarii neprofesionalismului de pe piata romaneasca.
Este nevoie de mai mult decat de a astepta ca “furnizorii de non-calitate” sa se cearna de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *