Concursul de piscine si spa-uri “Premiile APPW” Editia a II a

When:
20 April 2016 – 21 April 2016 all-day
2016-04-20T00:00:00+03:00
2016-04-22T00:00:00+03:00
Where:
Hotel Ramada Parc, sala Mincu
Contact:

Concursul de piscine si spa-uri “Premiile APPW” Editia a II a

Miercuri 20 aprilie, in sala Mincu a Hotelului Ramada Parc, a avut loc festivitatea de inmanare a trofeelor concursului “Premiile APPW”, eveniment organizat de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness (APPW) cu sprijinul partenerului oficial SpatiulConstruit.ro.
Inscrierile lucrarilor participante au inceput din noiembrie 2015 si au continuat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2016. Datorita interesului aratat anul trecut de catre companii care nu sunt membre ale asociatiei, anul acesta au fost acceptati in concurs toti cei ce construiesc piscine in Romania si doresc sa se mandreasca cu realizarile lor. Proiectele realizate in anii 2013, 2014 sau 2015 au putut fi incadrate in competitie in patru categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.
Juriul primei editii a raspuns prezent si de aceasta data.

Le multumim :

  • Dnei Conf. Dr. Arh. Cerasella Craciun – coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu” din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”
  • Dnei Cristina Stoica – Redactor sef al revistei ‘Casa Lux”
  • Dnei Arh. Andreea Mustata – Urbanist peisagist KXL Architects, Bucuresti,
  • Dlui Ionut Mircea – Sales & Marketing Manager portalul Spatiulconstruit.ro
  • Dlui Lucian Nicolescu – Manager Partner al revistei SpaMagazin

Multumim de asemenea sponsorilor nostri, doua companii producatoare de materiale de constructii si sisteme profesionale pentru placare cu aplicabilitate in domeniul nostru.
In calitate de Sponsor Oficial – ne-a stat alaturi Sika Romania

iar din calitatea de Sponsor Business ne-a sprijinit MC Bauchemie–Divizia Botament Systembaustoffe.

In cadrul editiei de anul acesta, SpatiulConstruit.ro a premiat companiile castigatoare cu Aur la fiecare din sectiunile din concurs cu servicii de promovare online, iar revista Casa Lux a premiat companiile castigatoare cu Argint cu un articol de grup, in aceasta publicatie de mare traditie pe piata presei scrise home-deco.
In plus, pentru cei prezenti la gala, SpatiulConstruit a venit de asemenea cu un cadou surpriza, respectiv cate un exemplar al catalogului A51 birouri de Arhitectura din Romania – 500 de pagini de arhitectura si design intr-o carte bilingva remarcabila ( Ro/Eng ).
Pe langa nevoia publicului din Romania de a se informa si documenta cu privire la solutiile folosite in constructii, arhitectura si amenajari , baza pe care SpatiulConstruit.ro o acopera prin serviciile sale de promovare online, un rol principal al portalului este cresterea nivelului educational , sprijinind calitatea si performanta .
Astfel, SpatiulConstruit.ro ofera nu doar solutii de marketing si promovare online pentru industria de constructii si amenajari dar si experiente memorabile in afara mediului online, precum acest eveniment unic dedicat producatorilor de piscine si wellness.

Premiile au fost acordate pentru cele patru categorii dupa cum urmeaza:
Piscine rezidentiale exterioare:
Aur – compania Dinotec Consult – membra APPW
Argint – compania Dinotec Consult – membra APPW
Bronz – compania Perla Mex

Piscine rezidentiale interioare
Aur – doua premii catre compania Aqua Therm – membra APPW si compania Biotop Energy
Argint – compania Dinotec Consult – membra APPW
Bronz – compania 3G Sport IP – membra APPW

Piscine Publice
Aur – compania Haustore
Argint – compania Kasta Metal – membra APPW
Bronz – compania Placari Faine

Spa-uri
Aur – compania Piscine Laghetto East
Argint – compania Haustore
Bronz – compania 3G Sport IP – membra APPW

Premiul de popularitate a fost stabilit pe baza voturilor on-line pentru lucrarea care a intrunit cel mai mare numar de voturi si care apartine companiei Aqua Therm.

“APPW promoveaza excelenta si rafinamentul in domeniul piscinelor. Piata de Wellness din Romania este intr-o continua dezvoltare, standardele de performanta si calitate fiind ridicate tot mai sus de proiecte ambitioase. Confortul si siguranta utilizatorului sunt elemente primordiale, iar jocul formelor si al luminii din vecinatatea apei determina reteta succesului. ”

a declarat Serban Moroianu – Presedinte APPW.

„Orice concurs este o provocare si un prilej de a incuraja, sprijini si sustine proiecte valoroase cu un design special, rezultat in urma unui proiect integrat, de peisagistica, arhitectura, structura si instalatii, implementat printr-o executie de calitate. Astfel, a „proiecta cu apa”‚ este un demers special, care prin integrarea fantanilor, bazinelor, instalatiilor artistice care utilizeaza apa in diferite forme, precum si a piscinelor, spa-urilor si a zonelor de wellness, ar trebui sa devina o prioritate a spatiilor publice si particulare, pentru ca sustin viata, relaxarea, sanatatea si isi aduc aportul la ecologia mediului urban.”

este de parere Dna Conf. Dr. Arh. Cerasella Craciun, coordonatorul Sectiei Amenajarea si Planificarea Peisajului si a Masterului ”Peisaj si Teritoriu”, din Facultatea de Urbanism a Universitatii “Ion Mincu”, membra al juriului nostru.

„ Suntem alaturi de APPW ( Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness ) de cativa ani si am primit intotdeauna cu onoare invitatia de a sustine actiunile organizatiei. Avand onoarea de a fi unul din membrii juriului va pot comunica faptul ca, in cadrul jurizarii s-au punctat elementele ce tin de estetica generala, de siguranta beneficiarului sau a publicului in cazul piscinelor publice, calitatea finisajelor si detaliile de executie, incadrarea piscinei in peisaj s.a.m.d. Pentru a putea evalua toate aceste caracteristici, un factor foarte important sunt fotografiile lucrarilor inscrise in concurs. Unele lucrari poate erau exceptionale din toate punctele de vedere, insa ilustratiile nu ne-au ajutat deloc. Este extrem de important ca producatorii de piscine sa pozeze si sa realizeze ilustratii care sa puna in valoare calitatea si performanta lucrarilor realizate. Este un deziderat important atat pentru un concurs national sau European cat si pentru promovarea, atat de importanta astazi pentru orice companie. ”

ne-a declarat Dl. Ionut Mircea Sales& Marketing Manager SpatiulConstruit.ro

 

Toate pozele, atat ale lucrarilor castigatoare cat si a celorlalte inscrise in concurs, le puteti vedea aici galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *