Castigatorii concursului de piscine si spa-uri Premiile APPW 2014 !

When:
20 March 2014 – 21 March 2014 all-day
2014-03-20T00:00:00+02:00
2014-03-22T00:00:00+02:00
Where:
Hotelului Cismigiu
Bulevardul Regina Elisabeta 38
București 030167
Romania
Contact:

Castigatorii concursului de piscine si spa-uri Premiile APPW 2014 !

Joi 20 martie in sala Lipscani a Hotelului Cismigiu a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Asociatiei Patronale pentru Piscine si Wellness (APPW), prima manifestare de acest gen din Romania.

Concursul s-a desfasurat in perioada 1 decembrie 2013 – 30 ianuarie 2014 si a cuprins lucrari ale membrilor asociatiei. Fiecare companie a putut inscrie realizarile cu care se mandreste, proiecte incadrate in patru categorii distincte: piscine rezidentiale exterioare, piscine rezidentiale interioare, piscine publice si spa-uri.

“APPW premiaza cele mai reprezentative lucrari, o recunoastere a profesionalismului castigatorilor. Acest concurs plaseaza Romania si pe specialistii acestui domeniu in randul promotorilor europeni de eleganta si bun gust. ” a declarat Serban Moroianu – Presedintele APPW

” Un asemenea concurs este oportun atat pentru profesionisti, cat si pentru producatori, dar mai ales pentru beneficiari. Apa este importanta in oras din punct de vedere ecologic si social, fiind cea care isi aduce aportul alaturi de spatiile verzi, la ecologizarea, curatarea si ridicarea calitatii vietii locuitorilor. Prin activitatile asociate de sport, agrement si loisir, amenajarile piscinelor, bazinelor si a spa-urilor sunt functiuni peisagistice si arhitecturale extrem de necesare astazi pentru relaxare si pastrarea sanatatii beneficiarilor de diferite varste.” este de parere Dna Conf.Dr. Arh. Cerasella Craciun, Prodecanul Facultatii de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu.

Cateva dintre criteriile care au stat la baza jurizarii au fost legate de incadrarea piscinei in peisaj ca forma si estetic, amenajarile peisagistice exterioare, calitatea finisajului, detalii de executie si siguranta in exploatare.

Juriul a fost format din cinci membri, reprezentanti ai revistelor de specialitate si arhitecti implicati in lucrari de peisagistica si design.
Acestia sunt:
Conf. Dr. Arh. Cerasella Craciun – Prodecan al Facultatii de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura “Ion Mincu”
Arh. Andreea Mustata – Urbanist peisagist KXL Architects, Bucuresti,
Cristina Stoica – Redactor sef al revistei ‘Casa Lux”
Ionut Mircea – Sales & Marketing Manager portalul Spatiulconstruit.ro
Lucian Nicolescu – Manager Partner al revistei SpaMagazin

Premiile au fost acordate pentru cele patru categorii dupa cum urmeaza:

Piscine rezidentiale exterioare

  Aur – compania Hobbit Concept Ro

Argint – compania 3G Sport IP

  Bronz – compania Kasta Metal

Piscine rezidentiale interioare

Aur – compania Proliteh Grup

Argint – compania Dinotec Consult

Bronz – compania Dinotec Consult

Piscine Publice

Aur –  compania Piscine Speranta Service

Argint – compania Dinotec Consult

  Bronz – compania 3G Sport IP

Bronz – compania Aqua Azur

Spa-uri

Aur – compania Proliteh Grup

Argint – compania Dinotec Consult

Bronz – compania Dinotec Consult

Premiul de popularitate a fost stabilit pe baza voturilor on-line pentru lucrarea care a intrunit cel mai mare numar de voturi si care apartine companiei 3G Sport-IP (cea care a castigat bronzul la publice).

Lucrarile castigatoare vor avea dreptul sa participe din partea APPW, la concursul European de piscine rezidentiale si spa-uri EUSA, a carui festivitatea de premiere se va desfasura la Lyon, Franta in luna noiembrie 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *